Ryhdy Chalupan franchising-yrittäjäksi ja rakenna menestyvä liiketoiminta taco- ja burritomarkkinoilla

Chalupa on meksikolaistyylinen fast casual -ravintolaketju. Chalupa-franchise perustettiin vuonna 2015 ja ravintoloita on Suomessa tällä hetkellä kuusi. Tavoitteenamme on tuplata ravintoloiden määrä vuoteen 2018 mennessä. Liity joukkoomme ja laajenna ketjua kanssamme!

Meksikolaistyyppistä ruokaa tarjoava Chalupa on fast casual -konsepti, mikä tarkoittaa tuoreista, vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettua, kohtuuhintaista ruokaa tarjoavaa ravintolaa. Valikoimassamme on monenlaisia tuoreita annoksia: tacoja, burritoja, chalupoja, salaatteja, pitaleipää ja omia virvoitusjuomiamme. Annokset tehdään aina käsin asiakkaan valitsemista aineksista.

Chalupa-ravintola sopii useimpiin ympäristöihin: kauppakeskuksiin, kaupungin keskustoihin, rautatieasemille, lentokentille ja kivijalkaan. Tehokkaalla ja ystävällisellä palvelulla Chalupa tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ravintolakokemuksen, joka rohkaisee häntä tulemaan uudelleen ja suosittelemaan Chalupaa ystävilleen.

Miksi Chalupa?

Pikaruokamarkkina on noin miljardi euroa Suomessa. Lisäksi fast casual -markkina on nopeimmin kasvava ravintolasegmentti sekä maailmalla että Suomessa. Meillä on vahva näkemys terveellisestä, tuoreesta ja vastuullisesti tuotetusta fast casual -ruoasta ja mitä se merkitsee kohderyhmällemme.

Tavoittelemme kasvua franchising-yrittäjiemme kanssa, mutta todellinen avain ketjun menestymiseen on RUOKA. Näemme joka päivä ravintoloissamme, että herkulliset maut houkuttelevat Chalupaan uusia asiakkaita ja saavat heidät käymään uudestaan. Franchising-yrittäjämme hyötyvät vahvasta fokuksesta raaka-aineisiin ja herkullisiin makuihin. Ravintoloitsijoina me tiedämme mitä franchising-yrittäjämme tarvitsevat menestyäkseen, koska ne ovat samoja asioita, joita mekin tarvitsemme.

Aloittaminen Chalupa-yrittäjänä on yksinkertaista ja helppoa kontrolloidun aloituskustannuksen ja ravintolan perustamiskustannuksen vuoksi. Hallinnointimaksu on 7 % bruttomyynnistä.

Tarjoamme täyden koulutuksen paikan päällä ravintolassa sekä terveys- ja turvallisuuskoulutuksen. Opetamme hallinnoimaan tuottoja, kuluja ja kassavirtaa. Tarjoamme henkilöstön avainjäsenille tuote- ja baristakoulutuksen. Tarvittaessa autamme myös henkilökunnan rekrytoinnissa.

Mikä auttaa Chalupa-franchising-yrittäjän menestymään?

Chalupa-yrittäjällä tulisi olla kokemusta liiketoiminnasta ja hänen tulee pystyä tekemään liiketoimintapäätöksiä. Chalupa-yrittäjänä olet mukana kaikessa käytännön toiminnassa. Tarjoamme liiketoimintamallin, jota sinun tulee seurata varmistaaksesi menestymisen. Tarvitset riittävän rahoituksen aloittaaksesi Chalupa-franchisen. Catering- tai ravintola-alan kokemus on etu, mutta ei välttämättömyys.

Jos haluat lisätietoja Chalupa-yrittäjäksi ryhtymisestä ja ravintolan perustamisesta, täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia amin@chalupa.fi.

Nimesi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Lisätietoja (vapaaehtoinen)